keyboard_arrow_upPaw wear

Dog shoes STEP black

Rukka Pets shoes. Protects paws from harsh weather conditions and surfaces. Zip closure on the front. Four shoes per pack. Easy touch-fastener closure. Reflective details. Fast and easy to put on.

€22.90
VAT incl.

Free shipping for orders over 100€ inside europe 30 day return Fast delivery in 3-7 working days Invoice & Split Payments

A stylish shoe for city use. Ergonomically shaped shoes with a rubber sole to protect the dog's paws from cold, mud and harsh gravel. Thanks to the zip closure on the front, the shoes are quick and easy to put on. The firm touch-fastener closure ensures that the shoes stay on also in activities of higher intensity. Trendy ripstop material gives the shoe the finishing touch. The shoes come with reflective stitching and visible, reflective straps. PLEASE NOTE: Step Shoes do not provide traction on slippery ice or snow surfaces.

Shipping Costs

Delivery to Finland: FREE
(Posti)

Delivery to Sweden: 4,90 €
(DHL)

Delivery to Estonia: FREE

Deliver to Germany: 3,90 €, free shipping on orders over 25 €.

Rest of Europe: 9,90 €
(GLS / DHL)

Rest of the world: 29,90 €
(DHL)

Free shipping on orders over 100 € inside Europe! Outside Europe free shipping is applied to orders over 200€! Delivery time varies based on location.

Share

Reviews

Do you already own Dog shoes STEP black?
Share your experiences with others and help us develop our product range.
Write your review
Grade 

2020-10-14

Muuten hyvä, mutta huono.

To-del-la huonot vetskarit!! Nyt kaksi settiä tassutulehduksen vuoksi ostaneena voin sanoa, että ei hintansa arvoiset. Vetskarit kesti tasan kaksi viikkoa. Muuten suhteellisen ok. Tarranauha osuu juuri kannuskynnen kohdalle ja liian tiukalle laitettaessa kannuskynsi hankaa koiran jalkaan haavan.

Grade 

2020-10-14

Hyvä tuote

Olen kyllä tykästynyt tähän tuotteeseen. Se on helppo laittaa jalkaan ja pysyy kyllä jalassa. Tossu on hyvin muotoiltu ja istuu omalle koiralleni hyvin. Käytän tossuja koirani etutassuissa. Muut tossut joita ollaan kokeiltu painavat kannuskynteen ja koira ei pysty kävelemään, mutta nämä ei paina. Pitävät kuitenkin huonosti vettä eikä vaadita kuin märällä nurmella kävely, ja tassut ovat jo märät. Pitävät kuitenkin hiekkaa ym. tassuja likaavaa.

Grade 

2020-02-29

En pitänyt

Plussaa; pysyvät jalassa, heijastimet. Miinusta; kalvasivat ikävästi koiran etutassuja, lumi klönttiytyy yläosaan, hankala pukea koiralle, joka tottunut tossuihin, sillä vetoketju niin kireä ja lippa koittaa sen väliin. Ei peitä yläanturaa etujaloissa, pohjakuvio voisi olla parempi, koira luikasteli aikalailla. Muotoilu ei ota huomioon kannuskynsiä.
Saattaa istua paremmin pienemmälle koiralle, mutta ei ainakaan isolle.

Write your review

Dog shoes STEP black

Rukka Pets shoes. Protects paws from harsh weather conditions and surfaces. Zip closure on the front. Four shoes per pack. Easy touch-fastener closure. Reflective details. Fast and easy to put on.

Write your review

You might also like

In shopping bags right now